У 8 закарпатських ЦНАПах встановили електронні черги

2022-08-18 18:19:11
Днями у восьми центрах надання адмінпослуг Закарпаття встановили електронні черги.

Йдеться про ЦНАПи в смт Ясіня, Великий Бичків, Вилок, Дубове, Буштино, селах Кам’янське, Довге та Білки, повідомив заступник голови ОВА Олександр Пацкан. 

«Завдяки сучасним системам обслуговування в центрах стане ще зручнішим: вдасться уникнути черг та оптимізувати роботу фахівців. Люди зможуть обрати потрібну послугу, отримати талон з номером реєстрації та дізнатися приблизний час до виклику. Також у ЦНАПах створені всі умови, щоб очікування було недовгим і максимально комфортним», – зауважив Олександр Пацкан.

Заступник очільника Закарпаття відвідав ЦНАП у смт Вилок на Берегівщині, де вже запустили електронну чергу. У Центрі надають майже 180 послуг, зокрема й паспортні, тож програмний комплекс дозволив удосконалити сервіс і покращити доступ населення до якісного обслуговування.

Системи вдалося придбати й встановити за проєктом Програми розвитку ООН «Посилення стійкості громад в регіонах України – фаза ІІ» у співпраці з обласною військовою адміністрацією за фінансової підтримки Уряду Великої Британії.



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00