На КПП «Лужанка» збільшуватимуть пропускну здатність для вантажівок

2022-09-08 15:59:23
У межах робочої поїздки на Берегівщину голова Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита відвідав КПП «Лужанка».

Головне питання – можливості збільшення пропускної здатності пункту пропуску для вантажних транспортних засобів загальною вагою до 40 тонн.

Керівництво краю оглянуло інфраструктуру й визначило обсяги робіт, які необхідно невідкладно виконати для розширення функціонала КПП. Віктор Микита провів нараду з митниками та прикордонниками щодо технології роботи служб на місцях і готовності особового складу до можливого пропуску більшої кількості транспорту й оформлення відповідних документів.

«Питання нагальне. Багато великих підприємств працюють із давальницькою сировиною й потребують комплектуючих, тож черги, котрі утворилися на західних кордонах України, наражають на небезпеку стале функціонування заводів, виконання контрактів з експорту та формують передумови загроз для економічного сектору», – підкреслив голова ОВА.
Для вирішення цих моментів керівництво Закарпаття також взаємодіє з представниками Мінінфраструктури України й відповідного профільного міністерства Угорщини.

«Є чітке розуміння, що саме нам потрібно зробити для збільшення пропускної здатності ПП. Відповідні доручення відпрацювали, терміни виконання визначили», – резюмував очільник ОВА.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00