Голова Тячівської районної військової адміністрації Тімур Аверін відвідав Тячівське районне управління ГУ ДСНС України у Закарпатській області з нагоди професійного свята - Дня рятівника.

2022-09-15 15:00:02

В Україні відзначають День рятівника. Це свято відзначається щороку, згідно з Указом Президента від 12 вересня 2008 року. День рятівника є професійним святом не тільки працівників усіх аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, але його відмічають також громадяни, які внесли свій вагомий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.

 Голова Тячівської районної військової адміністрації  Тімур Аверін урочисто привітав ратявників: «Щиро вітаю працівників аварійних служб, пожежної охорони та інших спеціальних формувань з професійним святом – Днем рятівника. Ви обрали справою свого життя нелегку та водночас благородну місію – бути завжди першими там, де люди потребують допомоги. Дякую вам за буденні подвиги – за врятовані життя, за попередження трагедій, за збережене громадське і особисте майно, за постійну готовність захищати людей і території від надзвичайних ситуацій». 

«За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у справу цівільного захисту населення, мужні і рішучі дії, виявлені під час виконання поставлених завдань та з нагоди професійного свята» - Тімур Аверін нагородив рятівників грамотами районної військової адміністрації.

В рамках візиту очільник району також проінспектував результати ремонтних робіт в адмінбудівлі та оглянув матеріально-технічну базу ДПРЧ- 1 м.Тячів. 

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00