Сергій Шкарлет провів нараду на базі Закарпатської ОВА

2022-09-15 16:30:37
Безпекову та епідемічну ситуацію у навчальних закладах регіону сьогодні обговорили на нараді під головуванням міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета.
Зокрема, заслухали доповіді директорки департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОВА Мар’яни Марусинець, начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Ярослава Колесника, начальника ГУ ДСНС України в області Романа Гудака, ректора ДВНЗ «Ужгородський національний університет» Володимира Смоланки та Ужгородського міського голови Богдана Андріїва.
Сергій Шкарлет зауважив, що Закарпаття – один із найкращих регіонів України за рівнем підготовки до навчального року та реалізацією освітніх проєктів. Попри колосальне навантаження ВПО область змогла взяти під контроль ситуацію і систематизувати процеси.
«Закарпаттю є над чим працювати. Напрямки зазначено, відповідні завдання відпрацьовані профільному департаменту та керівникам напрямків освіти у громадах», – резюмував очільник ОВА.
Також Віктор Микита разом із Сергієм Шкарлетом привітали керівників навчальних закладів Закарпаття та вручили відомчі заохочувальні відзнаки міністерства.
Міністр освіти і науки України високо оцінив роботу педагогів області, реалізовані проєкти, результати навчання учнів та студентів, адаптацію освітнього середовища до умов воєнного стану та інше.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00