Центру Дія.Бізнес в Ужгороді – рік!

2022-09-16 11:30:52
Заступник голови ОВА Олександр Пацкан взяв участь у дискусії з нагоди річниці відкриття в Ужгороді першого в західних регіонах України центру Дія.Бізнес.  
«Осередок став важливим простором підтримки наших підприємців. Зокрема, фахівці в Ужгороді опрацювали вже понад 1200 звернень від громадян і надали 369 консультацій. А від початку повномасштабного вторгнення осередок адаптувався до нових умов і почав допомагати й релокованим компаніям», – зазначив Олександр Пацкан.
За його словами, йдеться про програму «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» для мікро- та малих підприємств і спільний проєкт з безоплатного перевезення обладнання чи продукції під час релокації. Зокрема, у межах цієї ініціативи за сприяння ОВА в наш регіон переїхали 18 компаній. 
«На дискусії мав нагоду обговорити з представниками малих та середніх підприємств, асоціацій і громадських організацій актуальні для них питання, зокрема, роль влади в стимулюванні бізнесу, можливості для розвитку та особливості функціонування під час воєнного стану.
Важливо, щоб наші підприємці й надалі продовжували свою справу, створювали нові робочі місця й підтримували економіку, адже зараз – це один із фронтів боротьби з агресором», – наголосив заступник очільника області.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00