З робочим візитом на Закарпатті перебував очільник МОЗ України

2022-09-18 22:00:26
Під час робочого візиту на Закарпаття міністр охорони здоров‘я України Віктор Ляшко разом із першим заступником голови ОВА Мирославом Білецьким відвідав Свалявську районну лікарню. 
«Поспілкувалися з керівниками закладів охорони здоров‘я, зосередив свою увагу на актуальних проблемах лікарень», – прокоментував Мирослав Білецький. 
За його словами, наступний рік для країни буде важчим, ніж цей. І передусім з огляду на питання фінансів. Тому для багатьох лікарень важливо максимально грамотно підійти до планування роботи у своєму закладі, до формування її бюджету, а отже, і власних виплат заробітних плат, закупівлі необхідних медикаментів та медичних засобів, подальшого розвитку. Адже від рішення керівника придбати певне медичне обладнання залежить, який пакет надалі заклад зможе законтрактувати і наскільки зросте кількість пацієнтів.
«Водночас органи місцевого самоврядування, як власники лікарень, теж повинні бути зацікавлені у тому, щоб лікарня розвивалася, надавала пацієнтам якісні медичні послуги. Тож не менш важливими є також спрямування видатків з місцевих бюджетів на потреби закладів охорони здоров’я і їхніх працівників», – підкреслив перший заступник голови Закарпатської ОВА.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00