Директори загальноосвітніх шкіл Тячівського району зібрались на нараду

2018-05-04 10:55:49
       
У четвер 3.05.18 р. в  центрі дитячої та юнацької творчості під керівництвом начальника управління освіти районної державної адміністрації Марії Думнич відбулася нарада директорів загальноосвітніх шкіл району.


        У нараді взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Михайла Полажинець, працівники та методисти управління освіти.
         Відтак проведено аналіз  результатів Всеукраїнської учнівської олімпіади упродовж 10 років та розглянуто наступні питання:
Про організацію та проведення  ЗНО 2018.
Про зарахування дітей до закладів освіти відповідно до Закону України «Про освіту». 
 Про проведення навчально-польових зборів 2017/2018 н. р..
 Про організацію безпечного перевезення груп дітей та  маршрути шкільних автобусів.
Про підготовку закладів освіти до весняно - літнього пожежонебезпечного періоду.
Про вжиття заходів щодо зниження травматизму.
Про середню заробітну плату.
Про замовлення підручників для учнів 5-10 класів у 2018 році.
Про надання рішень сільських, селищних рад про закріплення територій населених пунктів за закладами освіти в рамках нового Закону України «Про освіту». 
Про завершення 2017-2018 навчального року та організований  початок 2018-2019 н. р.
Загалом, тематика кожного, з вищевказаних питань, була детально висвітлена,  обговорена та проаналізована учасниками наради.
Начальник управління освіти Марія Думнич наголосила присутнім про організацію роботи 1-их класів в умовах Нової Української школи. Зокрема що стосується нових методик освіти, організації класного середовища та матеріально-технічного забезпечення тощо.
Відтак перший заступник голови Тячівської РДА Михайло Полажинець побажав успішного закінчення навчального року та вдалого проходження ЗНО і ДПА в навчальних закладах району. Звернув увагу керівників на окремі питання навчально-виховного процесу, безпеку організації літного  відпочинку учнів та ін. А також вручив багатьом директорам шкіл подяки від Красногорівської військово-цивільної адміністрації за  підтримку АТО, які привіз зі Сходу волонтер Віталій Богдан.
З усіх обговорених на нараді питань прийняті рекомендації щодо покращення та удосконалення різних напрямків освітнього процесу в районі.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації










Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00