Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини

2022-10-06 14:02:54

Сьогодні, під головуванням начальника Тячівської районної військової адміністрації Тімура Аверіна, проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини при Тячівській районній військовій адміністрації.

На порядок денний було винесено питання про стан утримання дітей, які виховуються в дитячих будинках сімейного типу, а  також прийомних сім’ях та виконання батьками-вихователями і прийомними батьками своїх обов’язків.

Батькам-вихователям та прийомним батькам було наголошено про те, що вони несуть відповідальність за життя, здоров’я, фізичний і психічний розвиток своїх вихованців. Вони зобов’язані виховувати своїх підопічних, піклуватися про них, слідкувати за навчанням дітей, створювати належні умови для їх проживання та розвитку.

Вихованцям ДБСТ та ПС, в свою чергу, звернено увагу на їх поведінку та навчання. 

У ході засідання заслухано членів Комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлювали власну думку та вносили свої пропозиції.

Питання, що стосуються дітей завжди є дуже відповідальними та важливими, адже вони потребують особливої уваги.

"Кожна дитина має рости в гідних умовах, відчувати увагу та турботу про себе. За будь яких обставин інтереси та права дітей мають стояти на першому місці", - наголосив голова Комісії Тімур Аверін.

Пресслужба Тячівської РВА

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00