Начальник Тячівської районної військової адміністрації відвідав військових

2022-10-19 17:05:28

Начальник Тячівської районної військової адміністрації Тімур Аверін разом з міським головою Іваном Ковачем, начальником Тячівського РТЦК та СП Андрієм Олещуком та головним лікарем і депутатом обласної ради Федором Яриничем відвідали бійців, які перебувають на лікуванні у КЗ «Тячівська районна лікарня №1» аби особисто привітати з Днем захисника та захисниці України, подякувати за мужність, патріотизм, бойову відвагу у захисті України. 

У розмові військові відзначили доброзичливе ставлення медичного персоналу, належні умови перебування, якісне, повноцінне лікування та харчування. А найголовніше - оптимізм та віру у перемогу, адже кожний боєць одразу після проходження курсу лікування готовий одразу повернутися до виконання своїх військових обов’язків.

"Ви є прикладом для багатьох поколінь не лише нашої держави, а й усього світу. Ваша мужність та незламний дух єдності нашої країни щодня наближують нас до перемоги, даючи гідну відсіч російському агресору", - зазначив Тімур Аверін і побажав бійцям швидкого одужання.

Дякуємо за службу!
Ми пишаємося! Тячівщина пишається!

Пресслужба Тячівської РВА

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00