На Тячівщині продовжують облаштовувати житло для вимушених переселенців

2022-11-17 15:42:51
Забезпечити гідними умовами проживання осіб, які вимушено покинули власні домівки та оселі тікаючи від війни – це спільне завдання органів місцевого самоврядування та державної влади.

У зв’язку з новими хвилями евакуації українців із небезпечних регіонів зростає кількість внутрішньо переміщених осіб.

За допомогою громадських, міжнародних організацій, благодійних фондів, волонтерів та соціальних партнерів ми вирішуємо багато проблемних питань щодо захисту та підтримки українців, які приїхали на Тячівщину з інших регіонів нашої країни, де проходять активні бойові дії.

Сьогодні начальник Тячівської РВА Тімур Аверін відвідав Тересвянську територіальну громаду де, завдяки допомозі міжнародних організацій, проводяться ремонтні роботи для поселення внутрішньо переміщених осіб.

Прихисток створюється на третьому поверсі дитячого садка. Це буде комфортне житло, облаштоване усім необхідним. Ремонтні роботи проводяться за рахунок місцевого та обласного бюджетів.

Також для реконструкції обрали другий поверх пожежної частини смт.Тересва аби там створити належні умови для проживання близько 30 переселенців. Йдеться про родини з дітьми, людей літнього віку та інших вразливих категорій ВПО.

«Всі ми маємо бути максимально об’єднаними, підтримувати один одного та зробити все можливе, щоб люди, які внаслідок війни втратили дім, почували себе в безпеці та відчували, що про них не забувають», - зазначив очільник району.

З перших днів російської агресії Тячівська районна військова адміністрація координує поселення переселенців в районі. Розглядаються різні перспективи щодо ремонту приміщень, де є можливості розмістити людей. 

Спільно працюємо задля однієї мети – Перемоги!

Пресслужба Тячівської РВА


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00