В Тячеві вшанували пам'ять Героїв Революції Гідності

2022-11-21 13:32:51
Сьогодні 21 листопада, в Україні відзначають дев'яту річницю Революції Гідності та Свободи.

День Гідності та Свободи – одне зі знакових державних свят в історії України. Воно присвячене двом революціям – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

З цієї нагоди на площі Памꞌяті у м.Тячів біля пам'ятника Героям Революції Гідності відбулися урочисті та меморіальні заходи

У зібранні взяли участь: начальник Тячівської районної військової адміністрації Тімур Аверін та його заступник Вадим Носа, голова Тячівської райради Юрій Берінде та його заступник Михайло Вурста, голова Тячівської міської ради Іван Ковач та його заступник з питань діяльності виконавчих органів ради Тиберій Мийсарош, секретар Тячівської міської ради Іван Крічфалушій, начальник Тячівського РТЦК та СП Андрій Олещук, начальник Тячівського РВП ГУМВС в Закарпатській області Михайло Палкуш, начальник Державної пожежно-рятувальної частини №8 управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області Олександр Гайдош, головний лікар КПН "Тячівська районна лікарня" Федір Яринич, представники поліції та Збройних сил України, а також працівники установ та організацій та мешканці міста.

Учасники заходу поклали квіти до підніжжя монументу Героїв Небесної Сотні та запалили лампадки. Вшанували пам'ять полеглих та подвиг учасників Революції Гідності хвилиною мовчання.

Цьогоріч День Гідності та Свободи відзначається на тлі повномасштабного вторгнення рф, яке розпочалося 24 лютого. Україна знову бореться за свою свободу та незалежність, захищаючись від агресора.

Революція Гідності та Свободи змінила нас усіх та стала початком великого і довгого спротиву українців. Показала, що ми єдині, незламні, нескорені.

Бережімо пам’ять про подвиги наших Героїв, шануймо їх незламну силу волі, мужність та відвагу!

Вічна пам’ять Героям Небесної Сотні та всім Героям російсько-української війни!

Слава Україні! Слава Героям!

Пресслужба Тячівської РВА

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00