Тімур Аверін: Завдяки «Пунктам Незламності» під час відключень електроенергії люди зможуть зігрітися, зарядити ґаджети і скористатися Інтернетом

2022-11-24 20:16:19
У зв’язку з приходом холодів та посиленням російської агресії, за ініціативи Президента України Володимира Зеленського, на території України розпочали роботу «Пункти Незламності». 

Наразі на Тячівщині функціонує 45 таких пунктів. Тут люди можуть отримати усі базові послуги, зокрема, зігрітися, попити гарячого чаю, підзарядити свої гаджети, скористатися Інтернетом.

Сьогодні начальник Тячівської РВА Тімур Аверін побував у кількох «Пунктах Незламності», які розгорнуті на території Тересвянської територіальної громади та ознайомився із їхньою роботою.

За його словами дані пункти забезпечені базовими послугами: електрикою, теплом, водою, мобільним зв’язком, інтернетом". Тут наявне живлення для мобільних пристроїв, аптечка для першої медичної допомоги та є можливість перекусити та випити гарячої кави чи чаю, усі послуги безкоштовні.

"Ми маємо бути готовими до будь-яких сценаріїв, враховуючи, терористичні атаки ворога.  Допомагаючи один одному, всі разом, ми зможемо вистояти цю зиму",- наголосив очільник району.

Разом переможемо!
Ми – нація нескорених, долаємо всі труднощі разом!

Пресслужба Тячівської РВА

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00