Херсонщина потребує нашої підтримки

2022-11-29 13:15:01
Як і кожен день від початку широкомасштабної війни громади Тячівського району, благодійники, волонтери та всі небайдужі мешканці об’єднуються для допомоги  українцям, які перебувають у надважких умовах.

Сьогодні нескорена Херсонщина, як ніколи потребує нашої підтримки! Населення краю дуже постраждало від бойових дій та окупації.

За дорученням Президента України Володимира Зеленського та начальника Закарпатської ОВА Віктора Микити зібрали гуманітарну допомогу для мешканців Тягинської громади.

Для забезпечення першочергових потреб передали найнеобхідніші речі: продукти тривалого зберігання, воду, спальні мішки, ковдри, теплий одяг, свічки, дезінфікуючі засоби, медикаменти та перев’язочні матеріали, аптечки, засоби гігієни, підгузки та дитяче харчування. Для людей з обмеженими можливостями відправили милиці, ходунки та носилки.  Для обігріву – буржуйки.

До збору допомоги долучилися також учні гімназій та ліцеїв, які передали пакунки та привітали херсонців: "З поверненням в сім’ю єдиної Незалежної України".

"Велика подяка за допомогу всім, хто відгукнувся, долучився та не залишився байдужим до чужого горя. Ми, усі разом, підтримуючи і допомагаючи один одному, подолаємо будь-які негаразди. І перемога однозначно буде за нами!", - зазначив начальник Тячівської районної військової адміністрації Тімур Аверін.

Не залишаємо в біді нікого! 
Робимо все можливе для підтримки наших громадян. 
Працюємо разом для перемоги!

Пресслужба Тячівської РВА


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00