У Тячеві відбулися урочисті заходи до Дня Збройних Сил України та Міжнародного Дня волонтера

2022-12-06 16:09:58
Сьогодні в залі районного будинку культури відбулися урочисті заходи присвячені Дню Збройних Сил України та Міжнародному дню волонтера. Свята не випадково стоять поруч у календарі,  в житті ці два покликання тісно пов’язані. Без волонтерів ми б не мали такої могутньої армії, а без добре забезпечених збройних сил ми б, мабуть, не змогли протистояти агресору. Сьогодні волонтери і військовослужбовці працюють заради спільної мети – захисту неньки України.

У зібранні взяли участь: начальник Тячівської РВА Тімур Аверін, голова районної ради Юрій Берінде, міський голова Іван Ковач, начальник Тячівського РТЦК та СП Андрій Олещук, начальник Тячівського РВП ГУНП в Закарпатській області Михайло Палкуш, головний лікар КПН "Тячівська районна лікарня" Федір Яринич, представники органів місцевого самоврядування, військовослужбовці, волонтери, освітяни, працівники установ, організацій та мешканці міста. 

Пам’ять про військових, які загинули захищаючи територіальну цілісність та незалежність нашої країни присутні у залі вшанували хвилиною мовчання.

Представники влади висловили щирі слова подяки військовослужбовцям та волонтерам привітали їх зі святом, найкращі отримали грамоти та подяки районної та міської влади.

З вітальним словом до присутніх звернувся начальник Тячівської РВА Тімур Аверін, зазначивши, що у цей складний для країни час, волонтери були першими, хто відгукнувся та прийшов на допомогу українським військовим, а також подякував військовослужбовцям за вірність військовому обов'язку, за гідну та віддану службу українському народові: "Сьогодні свято кожного громадянина, який пов’язав свою долю з військовою справою, став на захист цілісності нашої держави. Відвага, хоробрість, мужність, неймовірний патріотизм та невтомна жага до перемоги – усе це сьогодні про вас - наших славних захисників та волонтерів.  Ви довели, що українська армія сильна духом, має надійний тил і готова боронити свою державу до останку. Завдяки вам – волонтерам і військовим - гартується нова українська армія та пишеться її нова історія".

Присутнім була представлена невеличка концертна програма. Також в галереї ім.Ш.Голлоші була репрезентована фотовиставка «Закарпаття і війна. Фотохроніки» - 50 світлин відомих закарпатських фоторепортерів та фотографів, які з перших днів війни фіксують події в області.

Пресслужба Тячівської РВА

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00