До уваги громадян, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій!

2022-12-06 19:00:04

«Сьогодні, згідно з рішенням Ради оборони області, на Закарпатті заборонено зовнішнє освітлення», - про це повідомив начальник Тячівської РВА Тімур Аверін.

Заборонено:

-використання освітлення зовнішньої реклами, рекламних вивісок і підсвіток (обмеження не поширюються на освітлення вулично-дорожньої мережі та об'єктів критичної інфраструктури);

-використання, після завершення робочого часу, освітлення територій та приміщень закладів  громадського харчування, роздрібної торгівлі тощо. 

Згідно з рішенням Ради оборони, в нічний час, на Закарпатті посилюють патрулювання для забезпечення правопорядку на вулицях і в громадських місцях. 

Очільник району, також, закликав представників бізнесу заощаджувати електроенергію та, за можливості, подбати про альтернативні джерела живлення. 

Наголошуємо, що відповідно до Постанови КМУ від 21.03.2007р. №507 рішення Ради є обов’язковим для виконання місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями, які розташовані на території області, громадянами.

Пресслужба Тячівської РВА

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00