В Тячеві вшанували ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС

2022-12-14 13:07:33
14 грудня в Україні відзначають День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС.

Цей день пам’яті давно став скорботним нагадуванням всьому людству про важку перемогу над вогнем, який охопив реактор атомної станції. 

Сьогодні, у рамках відзначення Дня вшанування ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, в галереї ім.Ш.Голлоші відбувся "круглий стіл".

У заході взяли участь представники Тячівської РВА та міської ради, зокрема начальник відділу з питань оборонної, мобілізаційної, режимно-секретної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Василь Калинич та начальник відділу культури, молоді та спорту Едіта Петер, голова Тячівської районної організації "Союз Чорнобиль України" Микола Ковальчук, учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, працівники КЗ «Тячівська публічна бібліотека».

Ми вклоняємося перед мужністю, самовідданістю та високим професіоналізмом ліквідаторів, які, не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії.

На жаль багато ліквідаторів уже давно відійшли у вічність. Велика повага та низький уклін усім тим, хто ціною власного життя подарував майбутнє мільйонам українців.

Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах Чорнобильської катастрофи, а пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир та спокій.

Пресслужба Тячівської РВА

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00