Глобальна гуманітарна організація «Action Against Hunger» готова допомагати ВПО в нашому регіоні

2022-12-13 19:20:44
Петро Добромільський - заступник голови Закарпатської ОДА зустрівся з представниками організації, щоб обговорити актуальні потреби вимушених переселенців.

За його словами, в холодну пору у пріоритеті передусім системне забезпечення людей продуктами харчування. Така допомога необхідна й тим, хто нині проживає у приватному секторі, а це майже 90% усіх вимушених переселенців. 

«Спільно з партнерами ми розробили й реалізовуємо чимало цільових програм підтримки ВПО та краян, які їх прихистили. Це грошові виплати, забезпечення дровами і закриття інших першочергових потреб. Проте ми зацікавлені у залученні й нових донорів до співпраці», – зауважив Петро Добромільський.

Своєю чергою представники «Action Against Hunger» поділилися досвідом роботи в іншому регіоні країни і зголосилися допомогти вимушено переміщеним особам на Закарпатті з продуктовими наборами. Також розглянули можливість надання грошової підтримки та засобів гігієни.

Зараз команда міжнародної гуманітарної організації опрацьовує запити щодо потреб ВПО і найближчим часом планує підписати відповідний Меморандум про співпрацю з обласною військовою адміністрацією.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00