На Закарпатті майже 50 підприємців отримають гранти від МОМ

2023-01-31 16:23:39
В області 47 підприємців стали переможцями в грантовій програмі від Міжнародної організації з питань міграції. Про це повідомив Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА. 

За його словами, в січні 2023 року відібрали 4 малі підприємства та 17 представників мікробізнесу, які отримають до 20 тис. і до 4,5 тис. євро відповідно. Минулий відбір завершили раніше: тоді погодили 20 малих та 6 мікрогрантів. Також серед переможців є і релоковані компанії. 

Зокрема, за словами заступника очільника краю, кошти отримають компанії, котрі спеціалізуються на вирощуванні мікрогріну, бджолярстві, виробництві дитячого одягу, пластикових виробів, переробці дерев’яних відходів в екологічне паливо, розведенні овець тощо. 

«Завдяки фінансуванню підприємці зможуть закупити спеціалізоване обладнання чи необхідну сировину, перепрофілювати виробництво, провести ремонт, створити додаткові робочі місця тощо. 

Продовжуємо співпрацювати з міжнародними організаціями, аби надавати нові можливості для нашого бізнесу та разом боротися на економічному фронті», – додав Василь Іванчо.



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00