Закарпаття отримало 14 генераторів для Пунктів Незламності

2023-01-31 19:11:54
Закордонні партнери продовжують допомагати Закарпаттю і його жителям у зв’язку зі збройною агресією Росії та її наслідками.

Сьогодні перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький узяв участь у передачі 14 генераторів потужністю 8500 W для Пунктів Незламності. Їх доставили в Ужгород Йожеф Бочкаі, Генеральний консул Угорщини в м. Ужгороді, та Янош Талоші, Генеральний директор East-West Gate Terminal.

«Саме в Пункти Незламності приходять закарпатці і гості краю у тривалі години відключень електроенергії, мають змогу працювати, зігрітися. Вдячні нашим сусідам за підтримку та допомогу», – прокоментував Мирослав Білецький. 

У межах зустрічі керівництво області разом з партнерами обговорило питання оптимізації роботи пунктів перетину кордону, перспективи розвитку та поглиблення логістичних зв’язків між державами. У час, коли використання морських портів обмежене, затребуваними стають автомобільні і залізничні перевезення вантажів.

«Можливість більше використовувати засоби залізниці для експорту української продукції у країни ЄС дозволить розвантажити автомобільні пункти пропуску, зменшити черги та соціальну напругу. Працюємо у цьому напрямку», – зазначив перший заступник керівника краю.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00