Територіальні громади Закарпаття можуть узяти участь в акселераційній програмі цифровізації від Мінцифри «Громади 4.0»

2023-02-01 17:21:01
Проєкт передбачає не лише оптимізацію використання вже наявних технологій на місцях, а й розробку нових рішень, повідомив заступник голови ОВА Олександр Пацкан. 

«Мінцифри забезпечить доступ до найкращих практик і ресурсів, напрацьованих за роки роботи в напрямі інформатизації. Це чудова можливість для громад, котрі вже розвиваються у сфері цифровізації та мають ідеї для нових проєктів», – зазначив Олександр Пацкан. 

За його словами, ініціатива сприятиме пришвидшенню локальної цифровізації, зокрема допоможе активізувати запущені процеси і полегшить впровадження інновацій відповідно до потреб мешканців громади.

Акселераційну програму запускає Українська технологічна громадська організація SocialBoost за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Програми «U-LEAD з Європою».

SocialBoost планує відібрати 48 громад для участі, а результатом «Громади 4.0» стане розробка принаймні 24 повноцінних концепцій проєктів цифрової трансформації громад, готових до пілотування. 

Заявку на участь у програмі можна подати до 20 лютого 2023 року. Більше про проєкт дізнавайтеся за посиланням: https://bit.ly/3HhF0iY

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00