Нарада. Триває національна кампанія рекрутингу «Гвардія наступу», майбутній запуск центру навчання і підготовки населення до національного спротиву та стан проведення мобілізаційних заходів

2023-02-17 11:09:39

  

Триває національна кампанія рекрутингу «Гвардія наступу»,  майбутній запуск центру навчання і підготовки населення до національного спротиву та стан проведення мобілізаційних заходівпро це говорили під час наради з головами місцевих рад Тячівського району  начальник Тячівської РВА Тімур Аверін та начальник Тячівського РТЦК та СП Андрій Олещук. 

««Гвардія наступу»  - це унікальна національна кампанія рекрутингу  створена спільними зусиллями МВС України, Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби.  Яка закликає  усіх українців, хто прагне якомога швидше викинути російських загарбників з української землі та звільнити усіх наших людей, вступати до лав нових підрозділів. Саме добровольці є кістяком незламного духу українського війська. Бригади матимуть найсучасніше обладнання, техніку, зброю. Головна мета – отримати нові, добре оснащені загартовані бойові формування, які будуть посилювати нашу оборону»,  – зазначив Тімур Аверін. 

Ще одне важливе питання це створення центру навчання і підготовки населення до національного спротиву. Яке здійснюються з метою сприяння обороні України шляхом максимально широкого залучення громадян, формування патріотичної свідомості та стійкої мотивації, набуття ними знань та практичних вмінь. Участь у навчаннях даного центру громадян які не є професійними військовими допоможе   ще більше об’єднатися, укріпити патріотичний дух та відчуття безпеки. 

Також присутні приділили увагу організації розповсюдження інформації для населення району, особливо чоловіків, щодо основних переваг проходження військової служби. Обговорили проблемні питання, які виникають у процесі оповіщення населення щодо мобілізації та шляхів їх вирішення. 

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00