Закарпатцям погодили 14 заявок на пільгове кредитування за програмою «Власний дім

2023-02-13 22:00:27
14 заявок на пільгове кредитування в межах програми «Власний дім» погодили сьогодні на засіданні спостережної ради. Про це повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо.

За його словами, закарпатці, котрі вирішили скористатися доступними кредитами, невдовзі отримають загалом понад 3 млн грн для відновлення даху, капітального ремонту будинку, зведення нового житла чи проведення інженерних мереж.
Серед учасників найбільше мешканців Ужгородщини, однак скористатися такою можливістю може кожен незалежно від місця проживання.

«Під час засідання також наголосив на важливості поінформованості населення щодо цієї програми. "Власний дім" має на меті допомогти нашим краянам та підтримати їх, адже умови кредитування прості та вигідні. Фінансування для реалізації передбачене як з обласного, так і з державного та місцевих бюджетів», — додав Василь Іванчо.

За детальною інформацією звертайтеся в обласний Фонд інвестування об’єктів соціальної сфери та промисловості за номером +380987415545 (Віталій) чи на електронну адресу: ZakFond@gmail.com.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00