У Тячеві вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

2023-02-20 14:02:43
Щорічно 20 лютого Україна вшановує памʼять Героїв Небесної Сотні. 

У цей день згадують про подвиг учасників Революції гідності 2013–2014 років та вшановують пам’ять загиблих під час протестів.

З цієї нагоди сьогодні біля пам'ятника Героїв Революції гідності відбулося скорботне зібрання пам’яті Героїв Небесної Сотні.

У заходах щодо вшанування подвигу учасників Революції гідності взяли участь представники державних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, зокрема: начальник Тячівської районної військової адміністрації Тімур Аверін та його заступник Вадим Носа, перший заступник голови Тячівської міської ради Владислав Братюк та заступник з питань діяльності виконавчих органів ради Тиберій Мийсарош, заступник голови Тячівської районної ради Михайло Вурста, начальник Тячівського РТЦК та СП Андрій Олещук, начальник Тячівського РВП ГУМВС в Закарпатській області Михайло Палкуш, начальник Державної пожежно-рятувальної частини №8 управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області Олександр Гайдош, головний лікар КПН "Тячівська районна лікарня" Федір Яринич, керівник КНП «Тячівська консультативна поліклініка» Тячівської міської ради Володимир Бодня, представники поліції та Збройних сил України, а також працівники установ, організацій та мешканці міста.

Учасники заходу поклали квіти до підніжжя монументу Героїв Небесної Сотні та запалили лампадки. Вшанували пам'ять полеглих та подвиг учасників Революції гідності хвилиною мовчання.

У боротьбі за свої права людини та громадянина, демократію і свободу українці заплатили високу ціну.

Український народ і нині демонструє світовій спільноті свою єдність і відданість демократичним цінностям, за які поклали життя Герої Небесної Сотні на Майдані.

Бережімо у своїх серцях та родинах пам'ять про Героїв Небесної Сотні! 
Завдяки ним наша боротьба за свободу триває.
Переможемо! 

Слава Україні!
Героям слава!

Пресслужба Тячівської РВА


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00