Критично важливі підприємства області можуть забронювати від призову на військову службу 50% військовозобов’язаних працівників

2023-03-06 22:48:42
Сьогодні керівництво області спілкувалося з бізнесом про бронювання працівників від призову на військову службу й визначення підприємств, установ та організацій критично важливими. 

Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА зауважив, що розробка механізму була тривалою, проте результативною, адже сформували критерії. 

За його словами, насамперед потрібно розуміти, що зараз відповідальний бізнес може забронювати 50% військовозобов’язаних фахівців. Однак для цього він має бути критично важливим для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення регіону. До речі, перші 13 заявок на визначення критичними вже погодили, а комісія й надалі засідатиме щотижня.

«Робота критично важливих підприємств, установ та організацій забезпечує наповнення бюджетів і відповідно допомагає підтримувати ЗСУ. Для нас важливо бути в діалозі з бізнесом, чути його, реагувати на проблеми та потреби», — наголосив Василь Іванчо.

Для зручності залишаємо посилання на презентацію, де чітко прописані всі критерії та правила https://fex.net/uk/s/raopdlx

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00