Нарада щодо стану виконання програми рутинної імунізації

2023-03-21 10:22:03
Заступник начальника Тячівської районної військової адміністрації Вадим Носа провів робочу нараду з начальником управління освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Мар'яною Попович та головним лікарем КНП Тячівської районної ради "Центр ПМСД" Михайлом Дарудою щодо стану виконання програми рутинної імунізації та досягнення необхідного рівня охоплення профілактичними щепленнями населення у Тячівському районі.

У ході наради було детально проаналізовано стан охоплення населення району профілактичними щепленнями відповідно до Календаря профілактичних щеплень, затвердженого наказом МОЗ України від 16 вересня 2011 року №595 (зі змінами).

Вадим Носа наголосив на необхідності посилення роз'яснювальної роботи щодо популяризації вакцинації, у тому числі й у місцях тимчасового перебування внутрішньопереміщених осіб.

Обговорили також питання здійснення контролю за проведенням кампанії форсованої імунізації проти поліомеліту вакциною ІПВ, а також організації щеплення проти дифтерії та правця дітей, підлітків та дорослих, зокрема зі складу сил територіальної оборони та добровольчих формувань територіальних громад. 

Пресслужба Тячівської РВА




Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00