У Тячеві тривають будівельні роботи зі зведення житла для працівників з-поміж ВПО одного з релокованих підприємств

2023-04-17 16:35:57
Із введенням воєнного стану в Україні чимало бізнесів були вимушені пристосуватись до нових реалій шляхом переміщення підприємств у більш безпечні райони та релокації працівників.

У Тячеві тривають будівельні роботи зі зведення житла для працівників з-поміж ВПО одного з підприємств. Фахівці разом із компанією переїхали з районів ведення бойових дій.

Будинок розрахований на 28 квартир з усіма зручностями, а поруч облаштують прилеглу територію. Тут комфортно зможуть проживати до 80 осіб і продовжувати працювати.

Будівельні роботи тривають з дотриманням технології та графіків. Після завершення робіт та введення в експлуатацію житло перейде на баланс територіальної громади.

Програму будівництва житла для співробітників з числа ВПО започатковано у 2022 році, разом із громадами і підприємцями. Вона передбачає спорудження нового житла й фінансуватиметься пропорційно з місцевого, обласного бюджетів та коштами компанії.

"Релокація виробництв допомагає врятувати бізнес, зберегти робочі місця, надати можливість людям забезпечувати свої сім’ї та наповнювати податками державний бюджет", - зазначив начальник Тячівської районної військової адміністрації Тімур Аверін.

Разом працюємо - разом переможемо! 

Пресслужба Тячівської РВА


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00