ДО УВАГИ військовослужбовців та їх сімей, членів сімей загиблих Захисників України, які проживають на території Тячівського району постійно або внутрішньо переміщені особи: Нові можливості кредитування за програмою «Власний дім»

2023-04-21 09:23:41

«Власний дім» – це бюджетна програма, яка передбачає механізм надання пільгових кредитів для:

- будівництва, купівлі, реконструкції, капітального ремонту житла (будинку чи квартири);

- облаштування інженерних мереж житла (системи опалення, водопостачання та водовідведення, електрозабезпечення,  газопостачання);

- впровадження енергоефективних та енергозберігаючих заходів (утеплення фасаду, даху будинку або квартири, заміни зовнішніх вікон та дверей) та ін.

Право на отримання кредиту мають військовослужбовці та їх сім’ї, члени сімей загиблих (померлих) Захисників України, які виконали свій конституційний обов’язок по захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України в умовах збройної агресії.

Це фінансова підтримка у забезпеченні доступним житлом та покращенні існуючого житла через надання довгострокових пільгових (під 3% річних) кредитів, які потребують поліпшення умов проживання та мають право на користування такими позиками.

Про умови, порядок оформлення і надання кредиту можна дізнатися звернувшись в Тячівську районну військову адміністрацію (каб. 317, 412).

Пресслужба Тячівської РВА
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00