Протидія та запобігання насильству: в Тячеві відбувся форум

2023-04-21 16:07:35
20 квітня, у взаємодії Тячівської райвійськадміністрації з NGO Nehemiah Ukraine та з UNHCR Ukraine – Агенство ООН у справах біженців в Україні,  відбувся форум з питань протидії та запобігання насильству у Закарпатській області.

Участь у заході, за дорученням начальника Тячівської районної військової адміністрації Тімура Аверіна, взяв його заступник - Вадим Носа.

У форумі також взяли участь: директор департаменту соціального захисту населення Закарпатської ОВА Віктор Мацола, фахівчиня з питань соціального захисту УВКБ ООН Ваховська Надія, представники громадських та міжнародних організацій, освіти, охорони здоров’я, соціальних служб, сервісних служб.
 
Мета проведення заходу - об’єднати зусилля у питанні протидії та запобіганню гендерно зумовленому та домашньому насильству.

«Домашнє насильство є актуальною і важливою проблемою у суспільстві. Важливо зрозуміти, що озвучуючи проблеми та зробивши конкретні кроки – ми розпочинаємо шлях вирішення цих проблем. Злагоджена і системна робота, спільне бачення рішень, спільна діяльність є умовою мінімізації кількості випадків насильства», - зазначив Вадим Носа.

Учасники форуму обговорили проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Пресслужба Тячівської РВА

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00