Чергове засідання Міжвідомчої робочої групи з питань погашення заборгованості із заробітної плати

2023-05-03 15:23:28
Під головуванням заступника начальника Тячівської РВА Вадима Носи відбулось чергове засідання Міжвідомчої робочої групи з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення).

У засіданні взяли участь представники структурних підрозділів РВА, податкової інспекції, Пенсійного фонду, виконавчої служби, територіальних громад району.

На порядку денному розглянуто питання щодо погашення заборгованості із виплати заробітної плати працівникам підприємств, установ та організацій, а також про ситуацію щодо погашення заборгованості до Пенсійного фонду України.

У ході засідання заслухали представників органів місцевого самоврядування, що мають борги з оплати праці, про причини виникнення заборгованості, а також бачення перспектив її погашення. Проаналізовано стан сплати податкового боргу по податках та зборах по кожному підприємству та результати проведених заходів, які вживаються задля забезпечення виконання вищевказаних питань.

Представникам органів місцевого самоврядування дано доручення забезпечити погашення заборгованості із заробітної плати, єдиного соціального внеску та обов’язкових платежів до Пенсійного фонду України.

За підсумками засідання робочої групи напрацьовано алгоритм подальших дій та прийнято відповідні рішення з метою дотримання норм чинного трудового законодавства. 

Питання щодо погашення заборгованості із заробітної плати та заборгованості зі сплати платежів до Пенсійного фонду України в районі перебуває під постійним контролем керівництва Тячівської РВА.

Пресслужба Тячівської РВА

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00