У Тячівському районі старшокласники пройшли заняття з вогневої підготовки

2023-05-05 14:21:54
У межах початкової підготовки громадян України до національного спротиву, за участю представників Тячівського РТЦК та СП та районного центру підготовки населення до національного спротиву, для 580 одинадцятикласників району, пройшли заняття з вогневої підготовки. 

Інструктори ознайомили учнів із будовою стрілецької зброї, основами стрільби, заходами безпеки і провели практичні стрільби зі штатної зброї. Школярі пройшли тренування з домедичної, тактичної та фізичної підготовки. 

Ці заходи проводяться для належного забезпечення початкової загальновійськової підготовки, вдосконалення знань, умінь і навичок учнів з предмета «Захист України», визначення рівня їхньої готовності до строкової військової служби в Збройних силах та інших військових формуваннях.

Начальник Тячівської районної військової адміністрації Тімур Аверін подякував представникам ЗСУ та освітянам за високий рівень організації та підготовку учнів.

«Підготовка населення до національного спротиву, оборона держави, територій, своїх рідних та близьких – це один із основних напрямків комплексного захисту країни від зовнішнього ворога», - зазначив очільник району.

Продовжуємо працювати над підготовкою населення до національного спротиву. 

Пресслужба Тячівської РВА

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00