На Закарпатті стартує Школа уповноважених осіб

2023-05-19 13:06:57

Чотириденний навчальний курс безоплатно організовують для представників органів державної влади та місцевого самоврядування в Закарпатській області. Актуально для тих, хто нещодавно став або має намір стати в майбутньому уповноваженою особою і займатися закупівлями професійно.

Програма навчання включає актуальний досвід і знання з публічних закупівель та дозволить запровадити високий рівень проведення тендерів у замовників, які делегують кандидатів на участь у Школі уповноважених осіб.

Для участі необхідно до 26 травня 2023 року заповнити анкету https://bit.ly/41RJAfW

Кількість місць обмежена: за результатом розгляду поданих анкет буде відібрано 20 учасників. 

Навчання для закарпатських закупівельників проведуть в Ужгороді у червні 2023 року. Про місце та час відібрані учасники будуть повідомлені додатково.

Випускники Школи отримають відповідні сертифікати про проходження навчання і менторську підтримку від експертів Центру громадського моніторингу та досліджень.

Навчальну програму в межах проєкту «Школа Уповноважених осіб як спосіб підвищення професійності закупівель у Західній Україні» запускають Центр громадського моніторингу та контролю за підтримки Департамент економічного та регіонального розвитку Закарпатської ОВА.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00