Доступність є важливою складовою будь-якого сучасного суспільства

2023-05-29 11:29:11
Працюємо над створенням ефективного та комфортного безбар'єрного простору для маломобільних груп населення у рамках Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні.

Проведено моніторинг та оцінку ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю Бедевлянської ТГ. Обстежено заклади охорони здоров’я, освіти та культури на предмет доступності. Визначено подальші кроки, спрямовані на врегулювання зазначеного питання.

Начальник Тячівської РВА наголосив, що всі ми різні, наші потреби, також різні, тому необхідно прибрати бар’єри між різними суспільними групами – фізичні, громадянські, освітні, економічні. 

«Наше завдання створити безбар’єрний доступ до основних послуг та інфраструктури, а також вирішити проблеми, з якими стикаються люди з інвалідністю», - зазначив Тімур Аверін.

Доступність є важливою складовою будь-якого сучасного суспільства, і вона відіграє вирішальну роль у забезпеченні того, щоб усі люди, незалежно від їхніх здібностей, мали рівні можливості брати участь у всіх аспектах життя.

Пресслужба Тячівської РВА


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00