Безбар'єрність - це коли зручно всім

2023-06-07 12:03:43
Багато людей не замислюються над таким поняттям, як «доступність» та не помічають чи існує доступність в повсякденному житті, а для когось «пандус» та «поручень» - це життєво необхідні речі. 

В Тячівській громаді активно ведуться роботи по покращенню безбар'єрного простору. Для безперешкодного доступу людей з інвалідністю, відповідно до будівельних норм, встановлено оновлені пандуси, адже наше завдання на сьогодні - забезпечити зручність та комфортний доступ до найважливіших послуг усім громадянам.

«Люди з інвалідністю мають такі ж самі потреби, як і інші громадяни: жити без обмежень, вільно пересуватися вулицями, мати змогу навчатися, працювати, займатися спортом, відвідувати культурні заходи. Вони мають таке ж право проявляти себе, заявляти про себе, розкривати свої таланти, як і інші громадяни. І ми повинні забезпечити їм таку можливість», - наголосив начальник районної військової адміністрації Тімур Аверін.

Безбар'єрність - це коли зручно всім. Головна наша мета – зробити безбар’єрність новою суспільною нормою, коли поважаються та враховуються особливості і потреби кожної людини.

Прессужба Тячівської РВА

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00