У Тячівській районній лікарні відкрили корпус інфекційного відділення

2023-06-14 13:10:06
Сьогодні у Тячівській районній лікарні, спільно з народними депутатами, керівництвом області, громади та лікарні, відкрили корпус інфекційного відділення.

Крок за кроком ми спільними зусиллями розвиваємо сферу охорони здоров’я, розбудовуємо наші заклади, їхнє матеріально-технічне забезпечення, покращуємо умови роботи для працівників і лікування – для населення. 

Тут прийматимуть пацієнтів, у яких діагностували COVID-19 чи інші інфекційні захворювання, з усього району. Відділення розраховане на 25 ліжок.

Реконструкція тривала з 2021 року, кошти для цього спрямували з державного бюджету. Загальна вартість робіт становить 18 млн 390 тис .грн. Закупили медичні меблі та устаткування для персоналу та пацієнтів, підвели кисень до кожного ліжка, встановили очисні споруди для знезараження стічних вод, дотримані всі вимоги інклюзії.

Інфекційні недуги не знають кордонів, не обирають час. Модернізація інфекційного відділення саме під час війни – важливий крок для збереження здоров’я українців, приборкання недуг.

Пресслужба Тячівської РВА

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00