Про державну закупівлю в електронній системі публічних закупівель "Прозорро" електроенергії шляхом відкритих торгів з особливостями

2023-06-13 11:31:26

 ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Закупівля відбувається для задоволення потреби Замовника на 2023 рік. Під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та складаються безпосередньо учасником, викладаються українською мовою. У разі надання інших документів складених мовою іншою ніж українська мова або російська мова, такі документи повинні супроводжуватися перекладом українською мовою, переклад (або справжність підпису перекладача) - засвідчений нотаріально або легалізований у встановленому законодавством України порядку. Тексти повинні бути автентичними, визначальним є текст, викладений українською мовою. 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: ТЯЧІВСЬКЕ УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ТЯЧІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ  (код ЄДРПОУ 03192922), Місце поставки товару: 90500, Україна, Закарпатська область, місто Тячів, ВУЛИЦЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, будинок 29 (мережа балансової належності Замовника).

Ідентифікатор закупівлі (заповнюється у разі проведення закупівлі за конкурентною або переговорною процедурою): UA-2023-06-07-016227-a – ВІДКРИТІ ТОРГИ З ОСОБЛИВОСТЯМИ

Предмет закупівлі: Електрична енергія – Код ДК 021:2015:09310000-5 - Електрична енергія (Електрична енергія) – 7 300 кВт*год

Обгрунтування доцільності закупівлі. З метою забезпечення приміщень Замовника електричною енергією для функціонування в наданні послуг. Джерело фінансування: державний бюджет.

Обгрунтування обсягів закупівлі. Обсяги визначено відповідно до фактичної потреби на придбання товару в кількості, що визначена за потребою, аналогічного використанню у відповідні звітні періоди та із врахуванням наявних бюджетних асигнувань.

Очікувана вартість предмета закупівлі розрахована в результаті вивчення середньої ринкової вартості на території України та області з подібними характеристиками.

Обгрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. 

Найменування товару 
ДСТУ 
Код класифікатору ДК 021:2015
Од. Виміру
Кількість
Електрична енергія
ДСТУ EN 50160:2014
09310000-5
кВт*год.
7 300

Ціна електричної енергії повинна включати в себе вартість послуги з передачі електричної енергії від Оператора системи передачі (ПрАТ «НЕК «Укренерго») Постачальнику. 

Ціна електричної енергії не включає в себе вартість послуг розподілу Оператора системи розподілу.

Учасник повинен надати інформацію щодо країни походження товару.

Якість електричної енергії – повинна відповідати ДСТУ:EN 50160-2014.

Під час виконання договору постачальник повинен дотримуватися вимог чинного законодавства із захисту довкілля. Товар, що поставляється, повинен відповідати вимогам чинного законодавства із захисту довкілля, відповідати основним вимогам державної політики України в галузі захисту довкілля та вимогам чинного природоохоронного законодавства під час його належної експлуатації та щодо встановлених рівнів шкідливого фізичного впливу на навколишнє природне середовище і здоров’я людини.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00