Безпека населення – понад усе!

2023-06-19 11:23:08
З початку російської агресії питання безпеки населення, зокрема, укриття від ракетних обстрілів, - одне із головних пріоритетних завдань держави.

З метою створення безпечного середовища громадами району ведеться активна робота по приведенню захисних споруд у належний стан. Здійснено повторну перевірку всіх укриттів та усунуто виявлені недоліки.

Проведено ремонтні роботи та облаштування. Забезпечено інформаційну доступність про укриття, адже населення повинно мати достатню кількість інформації про наявність та розташування захисних споруд цивільного захисту, а також про процедури евакуації та безпечного перебування в цих спорудах під час надзвичайних ситуацій.

Ведеться контроль за дотриманням вимог цілодобового доступу до укриттів.

Вживаються заходи щодо створення безперешкодного доступу до захисних споруд для маломобільних людей.

«Завдяки спільним зусиллям ми можемо бути впевнені, що в разі надзвичайних ситуацій, наші захисні споруди готові виконувати свої функції та надавати необхідний захист населенню. Кожен, хто відповідальний за укриття, зобов’язаний забезпечити постійний доступ до нього під час повітряної тривоги. Кожен несе відповідальність не тільки за себе, а й за інших», - наголосив очільник Тячівської районної військової адміністрації Тімур Аверін.

Пресслужба Тячівської РВА


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00