В Україні стартує програма для підприємців та переселенців, які хочуть долучитися до відбудови

2023-06-26 10:23:27
В Україні запускають безоплатну освітню програму Ukraine Rebuilding Task Force для внутрішньо переміщених осіб, підприємців, фахівців і керівників компаній та організацій, які долучатимуться до міжнародних проєктів з відбудови та реконструкції України. Вона доступна на порталі Дія.Бізнес.

Малий та середній бізнес навчатимуться будувати співпрацю з міжнародними компаніями. А також дізнаються, як шукати партнерів чи фінансування за кордоном.

Програма доступна для представників таких секторів, як архітектура та містопланування, інжиніринг, консалтинг і будівельна галузь. Також взяти участь можуть переселенці й жінки, які працюють або працювали у відповідних галузях.

Навчання відбуватиметься в онлайн-форматі та складатиметься з 8 навчальних модулів. Триватиме з вересня 2023 року до травня 2024 року.

Докладніше про те, що передбачає програма, – за посиланням. (https://export.gov.ua/education/186-ukraine_rebuilding_task_force)

Заповнити аплікаційну форму можна до 22 серпня 2023 року тут -  (https://docs.google.com/forms/u/0/d/e/1FAIpQLSfNGFkUrFQZ0-f3DQ4tEmPUfvLT...)

Програму Ukraine Rebuilding Task Force розроблено Visionest Institute (Естонія) та впроваджено у співпраці з Офісом з розвитку підприємництва та експорту.



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00