В обласному центрі Закарпаття відзначили День Конституції України

2023-06-28 13:30:56
В Ужгороді відзначили 27-му річницю з дня прийняття Конституції України.

З цієї нагоди керівництво області, ДСНС, прикордонники та військовослужбовці поклали квіти до пам’ятника Тарасові Шевченку на площі Народній.

Відтак урочистості продовжилися в обласному краєзнавчому музеєві ім. Тиводара Легоцького. Присутні разом із колективом Заслуженого академічного Закарпатського народного хору виконали гімн України та хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх, хто поліг за свободу, незалежність і вільне майбутнє нашої держави.

Очільник краю Віктор Микита підкреслив, що зараз ми виконуємо найголовніший обов'язок, визначений Конституцією, – відстоюємо свою незалежність.

«Сьогодні бути українцем означає боротися за свободу, стояти щитом на захисті демократичного світу, поважати права та дотримуватися зобов'язань», – зауважив Віктор Микита.

Під час урочистостей голова ОВА відзначив службовців Управління патрульної поліції та Територіального управління БЕБ у Закарпатській області. Також Віктор Микита вручив нагрудні знаки «Ветеран бойових дій, учасник бойових дій» захисникам з 1-го стрілецького батальйону.
Насамкінець учасники заходу виконали духовний гімн України «Боже великий, єдиний, нам Україну храни!».

З Днем Конституції, дорогі краяни!

Вона єдина на всі 603,7 тис. кв. км.

Слава Україні!


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00