Мінмолодьспорт закликає українські та європейські громадські організації розробляти спільні проекти у рамках програм ЄС

2023-06-28 17:00:40

Мінмолодьспорт закликає українські та європейські громадські організації розробляти спільні проекти у рамках програм ЄС.


Про це сьогодні заявив заступник Міністра молоді та спорту України з питань європейської інтеграції Андрій Чесноков під час відкриття у Лісабоні міжнародної конференції «Європейська молодь, орієнтована на майбутнє – Україна».

Захід, організований Національним агентством Португалії «Еразмус+» з питань молоді та спорту спільно з Національним офісом «Еразмус+» в Україні, Міністерством молоді та спорту України та іншими партнерами, зібрав сотні учасників.
Конференція стала платформою для обміну досвідом, розробки та поширення ініціатив на локальному та національному рівнях, використовуючи молодіжні проекти як потужний засіб для розвитку та впровадження ідей, спрямованих на зміцнення молодіжного сектору та підтримку молоді в Україні та ЄС.

Особливу увагу у ході першого дня приділили молодим людям, які перебувають у європейських країнах та місцевих громадах під час війни в Україні, а також посиленню партнерства між молодіжними організаціями ЄС та України з метою сприяння Плану відновлення України в молодіжному вимірі. Учасники конференції акцентували увагу на розширенні можливостей програми «Еразмус+» у напрямах KA1, KA2, Європейського корпусу солідарності та на зміцненні потенціалу мережі серед учасників.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00