Сьогодні 29.06.2023 року в малому залі районної військової адміністрації відбулась нарада

2023-06-29 16:30:21
Сьогодні 29.06.2023 року в малому залі районної військової адміністрації відбулась нарада під головуванням начальника Тячівської РВА Тімура Аверіна за участі голів територіальних громад району та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації.

Згідно порядку денного було розглянуто декілька нагальних питань.

Одним із предметів зустрічі наради було питання співфінансування та утримання медичного закладу КНП «Тячівська міська лікарня» Тячівської міської ради,  інформував директор КНП «Тячівська районна лікарня» Яринич Федір Михайлович він розповів про проблемні питання та шляхи їх вирішення. 

«Відбір кандидатів від територіальних громад районну для формування групи курсантів Національного спротиву» - про це  розповідав радник голови державної адміністрації, районної військової адміністрації, старший інструктор Закарпатського обласного центру Національного спротиву при Закарпатській  ОДА Марушевський Михайло Васильович. В обговоренні цього питання активно приймали участь усі присутні, завдяки чому з головами громад та їх представниками були досягнуті певні домовленості.  

Під час наради також йшлося про інші не менш важливі питання.  За результатами обговорень надано  вказівки та доручення, встановлено строки обов'язкові до виконання.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00