З професійним святом поліцейських Тячівщини привітав начальник РВА Тімур Аверін

2023-07-04 15:01:41
Сьогодні у актовій залі районного відділу поліції відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення 8-ї річниці Дня Національної поліції України.

З професійним святом поліцейських Тячівщини привітав начальник РВА Тімур Аверін та кращих з них нагородив грамотами районної військової адміністрації за самовіддану працю, сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, ініціативу та наполегливість, спрямованих на зміцнення законності і правопорядку. 

«Ви виконуєте складний і важливий обов’язок – оберігаєте та захищаєте громадян. Тому ви, як ніколи, в такий складний час, потребуєте витримки, сили духу, мотивації, світлого розуму та міцного здоров’я. Тож бажаю цього кожному з вас, а найголовніше – з гордістю нести звання поліцейського та гідно нести службу», – зазначив у своєму привітанні Тімур Аверін.

Від початку повномасштабного російського вторгнення, наші українські поліцейські відповідально та професійно несуть свою службу, виконуючи основний принцип діяльності правоохоронних органів – служити та захищати.

Дякуємо кожному поліцейському  за відвагу, сміливість та віддану службу!

Разом - до Перемоги!

Пресслужба Тячівської РВА

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00