В Тячівській РДА відбулася нарада з керівниками структурних підрозділів, установ та організацій району

2018-05-23 12:45:24

2.05.18 у Тячівській державній адміністрації відбулася  нарада, яку провів голова Василь Дем'янчук.

Участь у нараді взяли: перший заступник Михайло Полажинець, керівник апарату Богдан Макусій, атакож заступник голови районної ради Ігор Грабарь, перший заступник  керівника Тячівської місцевої прокуратури Юрій Нам'як, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району.
З першого питання порядку денного Про підготовку до оздоровлення дітей шкільного віку інформували заступник начальника Тячівського управління соціального захисту населення державної адміністрації Любов Дудла, начальник управління освіти державної адміністрації Марія Думнич.  
Про стан підготовки закладів та господарства району до роботи в осінньо - зимовий період розповіла в.о. начальника відділу енергоефективності, житлово-комунального господарства та інфраструктури РДА Мар'яна Шимко. Також начальник відділу державної виконавчої служби в Тячівському районі інформував про виконання судових рішень на користь держави.  
Окрім цього на нараді відбулося обговорення й інших важливих питань життєдіяльності району. Зокрема з поточного ремонту доріг, протипожежної безпеки, підготовки до Останнього дзвоника, газопостачання на об’єктах бюджетної сфери тощо. 
 З приводу розглянутих питань надано усні вказівки та доручення. 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00