Послуги для військових, ветеранів і їхніх родин на порталі Допомога Закарпаття

2023-07-18 18:39:14
Послуги для військових, ветеранів і їхніх родин – у трійці найпопулярніших на порталі Допомога Закарпаття. Про це свідчить статистика відвідуваності платформи, повідомив заступник голови ОВА Олександр Пацкан.

«Спільно з обласним ТЦК та СП на порталі ми розробили окремий розділ для наших захисників і членів їхніх сімей. Він містить інформаційно-довідкові матеріали, нормативно-правову базу, а також низку корисних послуг, які раніше були доступні тільки офлайн», – зазначив Олександр Пацкан.

Також він додав, що за лічені хвилини на регіональному порталі можна оформити документи для призначення / перерахунку пенсій, подати заяву про взяття на військовий облік чи зняття з нього, на отримання матеріальної допомоги пораненим, на санаторно-курортне лікування тощо.

За словами заступника голови ОВА, цифровізація чи не всіх сфер життя сьогодні оптимізувала процеси отримання важливих послуг, а тому й наблизила їх до людей.

«Паперова тяганина і бюрократія в минулому, адже зараз усі сервіси зручні, якісні та швидкі. Середня кількість користувачів на нашому порталі на день – понад 2,5 тисячі осіб. Такі показники – найвища оцінка для нас, а також мотивація працювати ще ефективніше», – підкреслив Олександр Пацкан.

Нагадаємо, нещодавно вище керівництво Генштабу ЗСУ високо відзначило ініціативу обласної влади цифровізувати послуги для захисників і їхніх родин на одній платформі. Передовий досвід розробки порталу «Допомога Закарпаття» буде корисним для інших регіонів та всієї країни, яка активно трансформується.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00