Нове комп’ютерне й інтерактивне обладнання отримали громади Закарпаття

2023-08-03 16:23:40
15 одиниць сучасної техніки громадам чи не у всіх районах області передала Програма розвитку ООН за сприяння уряду Великобританії. Йдеться про ноутбуки, принтери, моноблоки й інтерактивне обладнання, яке надійшло за проєктом «Підтримка стійкості громад в регіонах України».

Як повідомив заступник голови обласної військової адміністрації Олександр Пацкан, завдяки цьому вдалося посилити ЦНАПи, заклади освіти, інклюзивно-ресурсний та Закарпатський інформаційно-аналітичний центри.

«Партнери вкотре підтримують громади краю й допомагають нам створювати комфортні умови роботи для наших педагогів, працівників ЦНАПів та інших фахівців», – зауважив Олександр Пацкан.

За його словами, надалі це обладнання дозволить покращити якість надання адмінпослуг краянам і сприятиме в організації навчального процесу й розвитку сфер інформатизації та цифровізації в регіоні.

Комп’ютерну техніку громадам і закладам сьогодні передали заступник голови обласної військової адміністрації Олександр Пацкан та регіональна координаторка Програми розвитку ООН Есма Умерова.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00