Свої 28 років закарпатець Йосип Сава зустрів на Херсонщині

2023-08-04 11:14:09
Він очолює Центр розвитку та міжнародного співробітництва в Буштинській тергромаді, а цими днями разом з колегами ремонтує зруйновані будівлі в селищі Велика Олександрівка.

Йосип розповідає, що їхня команда працює тут понад тиждень і виконала вже 70% запланованих робіт:

«Ми замінюємо пошкоджений дах комунальних об'єктів. На одному покрівлю вже встановили. Другу будівлю плануємо завершити найближчими днями, потім – повернемося до своєї роботи вдома, однак, думаю, у Великій Олександрівці ми не востаннє».

За освітою він політолог, політтехнолог та фахівець з міжнародного співробітництва. Йосип переконаний, що в цей час важливо допомагати одне одному, адже ми всі українці. Каже, що у свій День народження чи в будь-який інший день у році можна зробити чимало корисного для інших.

«Роботи ще багато: селище напівзруйноване. Місцеві комунальники зараз займаються налагодженням водопостачання і водовідведення. Через російські обстріли пошкоджені труби і фільтри, в людей з кранів тече технічна вода, її не можна пити, на ній не можна готувати їжу. Тому вони щодня ходять за питною водою. З цим ми їм теж допомагаємо», – каже Йосип Сава

Команда Буштинської територіальної громади сподівається, що вона стане прикладом для інших, адже тільки #пліч_о_пліч вдасться здолати ворога й відбудувати Україну.


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00