Сьогодні 04.09.2023 відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС під головуванням заступника начальника Тячівської РВА Вадима Носи.

2023-09-04 14:52:18
З початком нового навчального року одним із найважливіших питань яке обговорювали присутні є питання про стан захисних споруд та протипожежний стан закладів освіти району. З метою оцінки готовності закладів освіти до 2023/2024 навчального року здійснюються перевірки дотримання Правил пожежної безпеки на об’єктах освіти. За результатами обстежень складені та вручені керівникам закладів Акти комісійних обстежень.

Важливим пунктом було питання,  щодо стану реалізації плану проведення catch-up кампанії з вакцинації проти кору, епідемічного паротиту та краснухи серед дитячого населення району. Акцентована увага на проблемних питаннях. Обговорили причини виникнення проблем з вакцинацією та наголосили на необхідність проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з дорослими. 

Вакцина проти кору, паротиту та краснухи (далі — КПК) доставлена до району, вакцини доступні для всіх.

Провести вакцинацію від кору можна в будь-якій медичній установі, де було підписано декларацію із сімейним лікарем або педіатром.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00