Шановні колеги!

2018-06-04 11:44:22
 Запрошуємо Вас здобути професійну освіту *за державним замовленням* *за магістерською програмою за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування»* (за вечірньою або заочною формами навчання) у Львівському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України – єдиному у західному регіоні України (Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Рівненська, Тернопільська, Хмельницька і Чернівецька обл.) закладі освіти, *виключно у якому мають право здобувати освіту за державним замовленням* (відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01.04.2013 р. № 255) *державні службовці 1-5 груп оплати праці*, зокрема: 
- керівник апарату місцевої держадміністрації та його заступник; 
- начальник самостійного управління, служби та його заступник; 
- начальник самостійного відділу, служби; 
- завідувач самостійного сектору; 
- заступник керівника департаменту, головного управління, служби; 
- заступник керівника самостійного управління, служби. 
*Основні вимоги до вступників:* наявність вищої освіти (бакалавр, спеціаліст чи магістр), стаж державної служби не менше 1 року. 
Заяву можна подати *до 19 липня 2018** р.* на офіційному сайті Інституту - *http://www.lvivacademy.com/vstup_2018/magistratura_pua.htm <http://www.lvivacademy.com/vstup_2018/magistratura_pua.htm>. *Крім того при заповненні електронної заяви *можна обрати зручну для Вас дату складання вступних випробувань *(у формі комп’ютерного тестування і співбесіди). 
До заяви про вступ (не пізніше дня складання вступних випробувань) необхідно додати: 4 кольорові фотокартки розміром 3x4 см; копію диплома про вищу освіту та додатка до нього; копію трудової книжки; копію паспорта громадянина України; копію реєстраційного номера облікової картки платника податків. Оригінали паспорта і диплома з додатком необхідно буде пред’явити у приймальній комісії. 
Докладнішу інформацію можна отримати на сайті Інституту (*www.lvivacademy.com <http://www.lvivacademy.com/>*) та у приймальній комісії Інституту за тел. *(032) 244-81-12; моб. (098) 875-72-61* 

 ----------------------------------------- З повагою, Тячівська райдержадміністрація
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00