У Тячівській РВА відбулась нарада з питання мобілізації

2023-09-22 16:04:04
Голова Тячівської РВА Тімур Аверін провів робочу нараду з представниками органів місцевого самоврядування району, представниками силових структур та правоохоронних органів з питання мобілізації.

Обговорили проведену в районі роботу з призову громадян на військову службу, питання співпраці військкомату з місцевими органами влади, а також ряд проблемних питань та шляхи їх вирішення.

Т.в.о.начальника Тячівського РТЦК та СП Ігор Година довів нові поставлені завдання з проведення заходів мобілізації, наголосив на необхідності активізації роботи,  вжиття заходів з проведення якісного оповіщення та спільної роботи відповідальних посадових осіб органів місцевого самоврядування, представників РТЦК та СП, Національної поліції та ДПСУ під час здійснення оповіщення та розшуку військовозобов’язаних. 

У свою чергу очільник району Тімур Аверін підкреслив про першочергову важливість виконання мобілізаційних завдань та наголосив представникам органів місцевого самоврядування на необхідності взяття на посилений контроль питання організації належної роботи по призову та мобілізації, оскільки відповідальність за їх виконання лежить на керівниках громад.

За підсумками наради всі присутні отримали конкретні завдання на найближчий час.

Дане питання взято на контроль керівництва РВА.

Пресслужба Тячівської РВА

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00