Курс підготовки населення до національного спротиву - це про стійкість, впевненість та готовність протистояти ворогу, захищати країну

2023-10-01 09:36:01
В епоху, позначену стихійними лихами, нещасними випадками, надзвичайними ситуаціями та військовими подіями, потреба у навчанні різних верств населення  передовим медичним навичкам та військовій справі, різко зросла.

Люди з різних верств суспільства записуються на спеціалізований курс військово-медичної підготовки, який адаптовано для цивільних осіб.

Зараз ми володіємо унікальною ініціативою, спрямованою на надбання простими громадянами навичок порятунку життя в надзвичайних ситуаціях.

Навчальна програма охоплює широкий спектр тем, включаючи базову першу допомогу, тактичну медицину, психологію, військову топографію, вогневу підготовку.

Практичні заняття є невід’ємною частиною програми, що дозволяє курсантам відпрацювати свої нові знання у змодельованих сценаріях.

Даний курс дає цивільним особам безцінне вміння прийняття швидких рішень та вчасного реагування, а також потенційні можливості порятунку життя в критичних ситуаціях.

Курсанти успішно оволодівають життєво важливим навичкам командної роботи, спілкування та лідерства. Ці якості є вирішальними в ситуаціях високого стресу, коли швидке прийняття рішення може бути питанням життя та смерті.

Цей курс не лише розширює знання військової справи, але й додає кожному впевненості у вмінні допомогти іншим в непередбачуваних ситуаціях, що є цінним ресурсом для створення спроможної та стійкої спільноти.

Курс підготовки населення до національного спротиву Закарпатського обласного центру підготовки населення до національного спротиву є активним кроком до підвищення готовності та розширення можливостей цивільного населення, щоб, за потреби, змінити ситуацію. Це є свідченням відданості як військових установ, так і цивільних осіб надавати пріоритет безпеці та благополуччю у світі, що постійно змінюється.

Пресслужба Тячівської РВА


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00