Відбулось засідання комісії щодо погодження відключення електроенергії

2023-10-02 11:34:06
Під головуванням заступника начальника Тячівської районної військової адміністрації Вадима Носи відбулось чергове засідання комісії з розгляду питань погодження відключення від електропостачання споживачів – боржників, що розташовані на території Тячівського району.

На сьогодні ряд споживачів юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців опинились у скрутному фінансово-економічному становищі та мають заборгованість перед енергопостачальною організацією, тому кожне звернення учасників роздрібного ринку електроенергії щодо відключення споживачів ретельно вивчається та розглядається членами комісії.

На розгляд комісії було подано 6 споживачів, які боргують за сплату електроенергії. 

Після обговорення та детального дослідження проблемних питань представники робочої групи  відпрацювали ситуацію по кожній організації та погодили відповідні рішення.

Тячівська районна військова адміністрація закликає усіх споживачів до відповідального розрахунку за спожиті ресурси та надані комунальні послуги, адже кожна вчасно сплачена гривня - це внесок у перемогу на не менш важливому для України економічному фронті.

Пресслужба Тячівської РВА




Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00